0

Çok Tercih Edilen Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Gününde ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz işte size birkaç öneri.


Sevgililer gününün yaklaştığı şu günlerde hepimizin aklında ‘Acaba ne hediye alsam?’ sorusu var. Özellikle erkekler hediye alma konusunda kadınlara oranla daha çok zorlandıkları için bu süreç bir kabusa dönüşebilir.
Hediye alma konusunda başarısız olan erkekler ve henüz Sevgililer Günü Hediyesi ne alacağına karar veremeyenler için birkaç öneri;
- Sevgililer Gününe özel çok güzel şık altın veya pırlanta kalp takılardan seçim yapabilirsiniz.
- Hem sevgililer gününü kutlamak hem sevgisini ifade etmek isteyenler için pırlanta tek taş yüzükler hediye seçimi için ideal olacaktır.
- Burçlara göre hediye seçimi işinizi kolaylaştırabilir. Hediye alacağınız kişinin burcunun taşını araştırabilir ve o taştan üretilmiş bir takı seçebilirsiniz. Burçlar ve taşları ise şu şekildedir;



Koç (22 Mart-21 Nisan)-Akik, Sitrin, Jasper, Kantaşı, Yakut, Hematit, Ametist, Akuamarin


Boğa (22 Nisan-21 Mayıs)-Turkuaz, Krizopraz, Safir(Mavi), Mavi Akik, Zümrüt


İkizler (22 Mayıs-21 Haziran)-Akik, Turkuaz, Kuvars(Quartz), Krizopraz


Yengeç (22 Haziran-21 Temmuz)-Kuvars(Quartz), Krizopraz, Peridot, Aventurin,

Akik, Ametist


Aslan (22 Temmuz-21 Ağustos)-Akik, Peridot, Kuvars(Kristal Rutil Pembe Quartz), Ametist, Kehribar, Sitrin, İnci, Mavi Topaz


Başak (22 Ağustos-21 Eylül)-Akik, Turkuaz, Obsidyen, Yeşim, Kaplan Gözü, Sitrin, Topaz


Terazi (22 Eylül-21 Ekim)-Akik, Turkuaz, Opal, Mercan, Lapis Lazuli, Pembe Kuvars(Quartz), Akuamarin, Yeşim, Dumanlı Kuvars(Quartz)


Akrep (22 Ekim-21 Kasım)-Ametist, Pembe Kuvars(Quartz), Opsidyen, Lal, Kaplan Gözü, Sitrin, Topaz


Yay (22 Kasım-21 Aralık)-Ametist, Topaz, Mavi Akik, Turkuaz, Peridot, Jasper, Kaplan Gözü, Sodalit, Lapis Lazuli


Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)-Akik, Kehribar, Malakit, Yakut, Jasper, Oltu


Kova (22 Ocak-21 Şubat)-Ametist, Kristal Kuvars(Quartz), Akik, Yeşim, Lal, Zirkon, Mavi Akik


Balık (22 Şubat-21 Mart)-Ametist, Opal, Aytaşı, Pembe Kuvars(Quartz), Jasper, Mercan


0

Erkekler Nasıl İç Çamaşırı Sever?

İşte 100 erkeğin tercihine göre erkeklerin beğendikleri iç çamaşırları...
Esiniz yada sevgiliniz acaba hangi tür iç çamasirini begeniyor ? Dantelin tahrik gücüErkeklerin çogu dantelli, iç giciklayici iç çamasirlarini begeniyor. Pembe iç çamasirlari pek begenmeyen erkekler, siyah dantel sütyen ve gstring takimlarini tercih ediyor. Transparan ikinci siradaErkeklerin yüzde 25'i transparan iç çamasirlarini romantik buluyor.


Pamuklular tahrik etmiyorÇok az bir kesim erkek yani yüzde 5 i pamuklu çamasirlari seksi buluyor. Bu kadar az begenilmelerine sasmayin. Çok seksi ve iç giciklayici olduklari söylenemez
0

AÇILIMDA JÖN ÇATLAĞI”!...

Kadir İnanır' 41 yıldır Doğu'da film çekiyorum. Bölgeyi bilmeyenler ahkam kesiyor' dedi. 'Çağırsalar da gitmem' diyen Tarık Akan ise davetli listesinden silindi.
“AÇILIMDA JÖN ÇATLAĞI”!... BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SİNEMA SANATÇILARIYLA YAPACAĞI “DEMOKRATİK AÇILIM” TOPLANTISINA KİMLER KATILIYOR, KİMLER PROTESTO EDİYOR?


3/3/2010 16:22
Sanatsal 'açılım'ın ikinci perdesinde 'jön' çatlağı!..

Kadir İnanır' 41 yıldır Doğu'da film çekiyorum. Bölgeyi bilmeyenler ahkam kesiyor' dedi. 'Çağırsalar da gitmem' diyen Tarık Akan ise davetli listesinden silindi.

AKP Hükümeti'nin yürüttüğü 'Demokratik Açılım' projesi çerçevesinde Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sanatçılarla düzenlediği toplantıların ikincisinin hazırlıklarına başlandı.
Başbakan Erdoğan bu kez sinema sanatçılarını ağırlayacak. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in liste üzerinde çalıştığı belirtilirken, davet edilecek sanatçılar arasında yer aldığı öğrenilen Türk sinemasının usta jönü Kadir İnanır, 'açılım çalışmalarında izlenen yöntemi' sert ifadelerle eleştirdi:
- Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da değil, tüm Türkiye'de kanayan yara var. Türkiye'nin hiçbir siyasetçisi Doğu'yu ve Güneydoğu'yu benim kadar bilemez.- 41 yıldır o bölgelerde film çekiyorum. Coğrafyayı tanımadan film yapamazsınız. Orada yaşayan insanların kültürünü, sosyal hayatını, bölgenin ekonomik koşullarını bire bir yaşayan, gözlemleyen bir sanatçıyım.- Bu konu, resepsiyonlarla çözüme kavuşturulacak bir iş değil. Resepsiyonlara katılıp sonra bölge hakkında ahkam kesiyorlar.
Hele bir gelsin kararımı açıklarım
Sayın Başbakan'ın daveti henüz bana ulaşmadı. Davetiye gelince katılıp katılmama konusunda kararımı veririm, şimdiden bir şey söylemek istemiyorum.

'GELMEM' DİYENE DAVETİYE YOK AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, sinema sanatçılarıyla yapılacak toplantının bu ay içinde gerçekleşeceğini beliterek, davetliler arasında Fatma Girik, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Kadir İnanır, Cüneyt Arkın, Ekrem Bora, Kenan İmirzalıoğlu, Necati Şaşmaz, Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Demet Akbağ ile yönetmenlerden Nuri Bilge Ceylan, Osman Sınav, Sinan Çetin, Mahsun Kırmızıgül gibi isimlerin bulunduğunu söyledi.
Çelik, Tarık Akan'ı davet etmeyeceklerini de açıkladı: Tarık Akan, 'Bana davet gelmedi, gelseydi de gitmezdim' demiş. Bu yaklaşımı doğru bulmadığımız için kendisini davet etmedik. Bir gazete de Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit'i davet etmediğimizi yazdı. Kuyruklu yalan. Henüz kimseyi aramadık. Onlarsız
olur mu? Biz onların filmleriyle büyüdük.
0

MSN çöktü, işte nedeni


Kazım ATAER / hurriyet.com.tr

Dünyada ve Türkiye’de MSN çöktü… Sabah oturum açan milyonlarca Windows Live Messenger kullanıcısı listesinde kimseyi göremeyince şaşkına döndü…
Listelerinde çevrimiçi görünen kişilerin çevrimdışı, çevrimdışı görünenlerin de çevrimiçi görünmesine neden olan bu teknik sorunu çözmeye çalışan Microsoft’tan henüz resmi bir açıklama gelmedi. İŞTE SORUNUN NEDENİ Fakat hurriyet.com.tr’ye konuşan bir Microsoft yetkilisi sorunun nedenini açıkladı. Microfost yetkilisi, Windows Live Messenger’a server hizmeti sağlayan sunucularda yaptıkları bakım-onarım çalışmaları nedeniyle kullanıcıların listelerini göremediğini ve bu teknik problemin bir süre daha süreceğini kaydetti


0

Renklerin Dili

Renklerin Dili

Yapılan anketlere göre sarışınlar daha çok siyahı, yeşili ve mavinin çeşitli tonlarını tercih ediyor. Kızıllar yeşil, pembe ve diğer pastel renklerdeki iç çamaşırlarından hoşlanıyorlar. Esmerler ise, tenlerinin rengine göre en çok kırmızı, beyaz ve bazen siyah iç çamaşırlardan hoşlanıyor.

Mavi : Bu, evliliğe ve aşka olan inancı itiraf eden bir renk. Canlı mavilerin taze havası, pastel mavilerin klasik görünümü de dahil seçtiğiniz mavi tonu aşkınızın sonsuzluğunu ve sevginizi tarif ediyor.
Şarap Kırmızısı : Zengin ve lüks bir havaya sahip olan şarap kırmızısı seçkinlik ve çok bilmişliğin ifadesi. Hafif pembeye kaçan tonu ise bu ifadeye biraz kırılganlık ve samimiyet katıyor.

Pembe : Dişiliği ön plana çıkaran bu renk aynı zamanda romantizmin de had safhada temsilcisi. Toz pembe gibi masum tonlar genç kız hayallerini, idealleri ve sonsuz aşkı ifade ediyor.

Kırmızı : Her dilde olduğu gibi aşkın rengi, kırmızı. Kırmızı iç giyim, içten duyguları, saf romantizmi, büyüyü, tutkuyu anlatıyor. Kırmızı renk, insanın sözlerle ifade edemediği duyguların temsilcisi.

Siyah : Bu renk de en az kırmızı kadar romantizmin büyüsünün rengi olarak kabul ediliyor. Ancak içerisinde en az tutku kadar gizem, içe kapanıklık ve ifade edilemeyen duygular barındırıyor.

Beyaz : Masumiyetin rengi olan beyaz saflığı, dürüstlüğü ifade ediyor. Beyaz iç giyim biraz da çekingenliğin simgesi.




0

Kadınlar Nelerden Hoşlanır ?

Kadınların istedikleri cogu zaman değişmektedir.Kimi zaman bir cicek. kimi zaman guzel bir kelime bile onları etkilemeye yeterli olacaktır.Ama en cok istedikleri sevdikleriyle paylaştıkları anlardan gecer.Bu yaşadıkları onlara daha cok keyif vermektedir.Kadınlar aldıkları bu hazları çeşitli şekillerde ifade etmektedirler.İfade şekilleri nasıl olursa olsun kadınlar mutlu oldukları yerde kalmayı isterler.Bu durumlara en iyi örnek ise alışveriştir.Örnegin internet üzerinden alışveriş yapan kadın kocasının veya sevgilisinin kartı ile yaptıgı alışveriş ile onları mutlu etmeye calışır.bir alışveriş sitesi örneğin : www.renklisepet.com renklisepet sitesinden alışveriş yapan kadın akşam eşine güzel gözukmek için hazırlanır. Peki gecenin sonunda erkek ne yapar. Aldıgı mutlulugu paylaşır.Peki renklisepet alışveriş sitesini neden örnek verdim ?Çünkü bir partneriniz var ise ve onu mutlu etmek istiyorsanız işte tam gezip bakmanız gereken bir site de o yüzden.Umarım yazdıklarım size ve partnerinize yardımcı olmuştur...





0

Soyunmak sanattır.!

Soyunmak sanattır

Kıyafet ve aksesuarlar :Bir Striptiz en az iki müzik parçası kadar uzun sürer. Ya da dört dakika kadar süren bir parça böyle bir şov için yeterli olur. Bu kadar kısa süren bir gösteri için de çok iyi bir plan yapmak gerekir. “Show”unuzda yardımcı olacak aksesuarları listeledik:

Yüksek topuklu ayakkabı : yüksek topuklularla iyi dansetmeniz gerekmez ama yürüyebilmeniz gerekir. Ancak önemli olan striptiz sırasında yavaş yavaş dolaşmak, kışkırtmak ve fantazi yaratmaktır. Bu da en iyi yüksek topuklu ayakkabılar ve yavaş yürüyüp, cesaretlendirici hareketler yaparak gerçekleşir.

Tanga: Kesinlikle normal slip giymeyin. Çünkü tangalar daha seksi duruyor. Önemli olan tanganın üstüne giyeceğiniz sütyenin de renk olarak uygun olmasıdır. Striptiz Show için en uygun renkler kırmızı ve siyahtır. Tabii bu zevke göre de değişir.


Makyaj: konusunda cesur olun. Koyu kırmızı ruj seksi görünümünüzü biraz daha ortaya çıkartır. Ayrıca koyu gölgeler verdiğiniz gözleriniz gizemli bir havaya bürünür. Aynı şekilde tırnak cilası da dikkat çekici olabilir. En iyisi rujunuzla aynı renkte olanı seçin. Yani kırmızı! Parıldayan ve mis gibi kokan bir vücut losyonu cildinizin dayanılmazlığını daha da ortaya koyacaktır.

Sabahlık: İç çamaşırınızın üzerine sadece bir sabahlık giyin. Sabahlığınız uçucu ve parlak bir kumaştan olmalı. Saten veya ipek tercih edebilirsiniz. Bu tür kumaşı çıkarmak daha kolay olur ve ufak tefek oyunlarla bir giyip bir örtünüp olayı çekici kılabilirsiniz.

Jartiyer: Çoraplarla çamaşır arasında bir bağ olan jartiyerleri, kopçasından açarak çorapları yavaş yavaş aşağıya doğru yuvarlamak partnerinizi tahrik edebilir.


Seksi Aksesuarlar: Olmazsa olmaz arasında yer alırlar. Örneğin ipeksi kumaştan bir şal. Partnerinizi esir alıp kolayca serbest bırakmaya yarar. Aynı şekilde güzel renkli veya beyaz bir kuş tüyü de işe yarayabilir. Ya da bir yelpaze ile arada yüzünüzü gizleyebilirsiniz. Bir şapka da işe yarayabilir.

Uzun Eldivenler: Uzun eldivenler öncelikle el ve kolları güzel bir şekilde gizlemeye yarar. Gizem karşınızdakini tahrik edici en önemli unsurdur. Eldivenler gizem ve şıklığı simgelerler.

Uzun Saçlar: Eğer uzun saçlarınız varsa mutlaka toplayın. İlerleyen dakikalarda saçlarınızı yavaş yavaş çözeceksiniz. Striptiz sırasında saçlarınızla oynayın, onları yavaş yavaş ufak oyunlarla çözün. Arada partnerinize de saçlarınızı rüzgar hızıyla dokundurup, kaçın.

Sandalye veya Koltuk: Özellikle rahat bir sandalye veya koltuk olması tavsiye edilir. Ancak bu partnerinizin oturduğu ve sizi izlediği koltuk olmamalı. En iyisi sandalyeye bacaklarınızı dolayıp, tersten oturmanız. Böylece eşiniz sizi görmek için arada hareket etmek zorunda kalıp, heyecanlanacaktır.
0

Burçlara Göre İç Giyim

Her kadının zevki, beğenisi birbirinden farklıdır ama erkeklerin bilmesi gereken bir şey var ki, o da hiçbir kadının şık bir iç çamaşırı takımına karşı koyamayacağı... Peki ona nasıl bir takım mı seçeceksiniz? Çok basit! Burcunu bilmeniz yeterli...



KOÇ İdeal renkleri: Alev kırmızısı, parlak kırmızılar Koç burcu insanı; ateşli, canlı, renkli, hareketli ve enerjiktir. İlgi odağı olmaya alıştığından kendisine özen gösterir. Genellikle parlak canlı renkleri tercih eder, böylece enerjisini yansıtır. Her şeyin kusursuz olmasını ister. Giyim, kuşam, makyaj malzemeleri; yani kendilerini daha da güzelleştirecek şeylere para harcamayı sever. Alışverişe çok düşkündür.
BOĞA İdeal renkleri: pembe, mavi, lila. Bir keyif burcu olan Boğa, yemeye, içmeye, gezmeye para harcar, güzel olan her şeye sahip olmak ister. Zor beğendiği için beğendiği ürüne yüklü bir para ödeyebilir. Evliliği hayal eden ve çeyiz sandığı hazırlayan Boğa kadını için iç çamaşırları alışverişi çok önemlidir. Giyiminde konfor onun için birinci sıradadır.
İKİZLER İdeal renkleri:Açık ve orta tonda maviler ve pembeler İkizler kadınının kendine has bir çekiciliği vardır. Beğenilme arzusu ilişkilerinde ön plandadır. Bilinçli bir müşteridir. Hareketli yapısı, giyim tarzını etkiler. Spor ve rahat seçimler tercih etse de çift karakterli özelliği onu giyim konusunda da değişken yapar.
YENGEÇ İdeal renkleri:Beyaz, gümüş, uçuk gri Ev kadınları en çok bu burçtan çıkar. Nazik, sakin, çekingendir, gösterişi sevmez. Duygusal ve romantiktir, sade giyinir. Açık ve pastel renkli romantik iç çamaşırları onunla uyum sağlar. Kendisinin yanı sıra sevdiklerine hediye almayı ihmal etmeyen bu burç kadını, özel günleri asla unutmaz. Hediye seçimlerinde de sade ve romantik parçaları tercih eder.
ASLAN İdeal renkleri:Lame, dore. Burçların en ateşlisi Aslan en iyi iç çamaşırı müşterisidir. Lükse ve zevkine son derece düşkündür, giyim kuşamında da cesur seçimler yapar. Taşlarla süslü dikkat çekici ürünler onların en beğendikleridir. Aslan kadını için son trend olan "iç giyimi dış giyime taşımak" çekici bir fikirdir. Ceket içine giyilecek bustiyer veya dantel bir sutyen klas hediyelerden hoşlanan onu mutlu eder.


BAŞAK İdeal renkleri:Krem, uçuk sarı Her şeyin en iyisini ister. Bu nedenle alışverişte çok zor beğenir ve tutumlu davranır. Alışverişte bile planlıdır. Çarşıya çıkıp rastgele bir şey satın almaz. Zevkli olan Başak kadını renk uyumu konusunda ise eşsizdir. Sade kıyafetlerden hoşlanan Başak için iç çamaşırı alışverişlerinde hijyen konusu önemlidir. Nefes alabilen, vücudu rahatsız etmeyen kumaşlar tercih edecektir.
TERAZİ İdeal renkleri:Pembenin tonları, yavru ağzı, pastel tonlar. Göze hitap eden her şeye düşkündür. Estetik merakı gelişmiştir. Pahalı kumaşlar ve kaliteli aksesuvarlar tercih eder. Alışverişte kararsızdır. Terazi kadını, kıyafetleriyle uyum sağlayacak iç çamaşırları giymeyi sever. Ev kıyafeti olarak saten pijamalar, gecelik takımlar ve bunlara uyum sağlayan çamaşır takımlar, onlar için ideal seçimler olacaktır.
AKREPİdeal renkleri: Acı kahve, kırmızı, bordo, siyah Bir mekana girdiğinde bakışları üzerine çeviren bir cazibeye sahiptir. Kolay kolay kimsenin almaya cesaret edemeyeceği koleksiyon parçaları onların ilk seçtikleri arasındadır. Yaşamın her alanında tutkulu olan Akrep, bu cesaretini iç giyimine de yansıtır. Lüks ve gösterişi seven Akrep için korseler, jartiyerli külotlar, seksi kombinezonlar uygun seçimlerdir.
YAY İdeal renkleri:Turkuvaz, Mor, koyu mavi Doğasındaki özgürlük arzusu, maceraya ve denenmemişi denemeye yönlendirir. Doğaya olan düşkünlükleri nedeniyle kumaşlarda çiçek desenlerini sever. Çiçek desenli, doğayı ve doğallığı anımsatan iç çamaşırları onun seçimi olacaktır. Fantezileri zengin olan Yay kadını, iyi bir iç giyim müşterisidir.
OĞLAK İdeal renkleri:Nefti, kahve. Minyon hatlara sahip olan Oğlak kadınının doğal bir zarafeti vardır. Giydiğini iyi taşır. Şık ama rahat kıyafetleri tercih eder. Alışkanlıklarına bağlıdır. Gösterişten hoşlanmaz. İç çamaşırlarında da düz renk ve sade modellerden hoşlanır. Giyiminde daima kaliteyi tercih eder.
KOVA İdeal renkleri:Karışık renkler. Hayli güzel ve çekicidir. Çok akıllı olan Kova kadınının farklı bir ışığı vardır. Kıyafet seçiminde çılgınlık yapabilir. Değişikliklere açık olduğu için özgün ve orijinal parçalardan hoşlanır. Özel tasarım ürünler, el yapımı aksesuvar ve işlemelerle süslü parçalar Kova kadını için kıyafet ve iç çamaşırı seçimlerinde tercih sebebidir.
BALIK İdeal renkleri:Deniz mavisi, bebe mavisi, orta yeşil tonları Cömertliği, hassaslığı ve şefkati ile tanınır. Düşler burcunun insanıdır; iç dünyası çok renklidir. Alacalı ve güzel şeylere zaafı vardır. Onun için önemli olan şıklık değil süstür. Renkli, ışıltılı, pırıltılı şeyler ona zevk verir. Değerli taşlara, mücevherlere düşkündür. Doğaya düşkünlüğünden dolayı çiçekli desenlerden de hoşlanır. Saten, kadife, ipek, kürk gibi kumaşlarla kendini mutlu hisseder.



0

Jartiyer Giyerken Neler Dikkat Etmeli? Hangi Jartiyer Modeli Hangi Vücut Tipine Uygun?


Jartiyer hem görüntüsü gereği seksi, hem de kullanımı gereği sağlıklıdır. Çünkü jartiyerli çorap veya jartiyersiz silikonlu çoraplar (stay-up) aslında külotlu çorapların aksine genital bölgenin rahat bırakıldığı, nefes almasının sağlandığı çoraplardır.

Peki jartiyer giyerken nelere dikkat etmeliyiz? Jartiyerin modelleri nasıldır ve hangisi hangi vücut tipine uygundur? İşte jartiyer giyimi hakkında herşey…

Jartiyer nasıl giyilir?
Stripe adı verilen parça jartiyerin boyunu dilediğimiz gibi ayarlamamızı sağlar. Stripe’ların ucunda bulunan klipsler ise jartiyerin çoraba tutturulmasına yardımcı olur.

Jartiyerlerin farklı modelleri vardır. Stripe’lar genelde dört tanedir. İkisi önde ikisi de yanlarda olur. Yan stripe’lar bazen arkada da olabilir. Jartiyerinizi giyerken öndeki stripe’ları kendi hizasında çorabınıza tutturun. Diğerlerini ise çorabınızın yan tarafına tutturun. Buna dikkat etmezseniz, jartiyerinizin arka (ya da yan) stripe’ları arkanızda kalır ve oturduğunuz zaman aşırı gerilmeden dolayı çoraptan ayrılabilir.

Jartiyerinizi giydikten sonra stripe’ları çoraplara tutturmakta zorluk çekebilirsiniz. Bunun iki çözümü var.

Birincisi stripe ayarını en uzun pozisyona getirin, klipsi çorabınıza tutturun ve ardından stripe’ları gerektiği kadar ayarlayarak kısaltın.

İkinci çözüm ise jartiyerinizi giymeden klipslerini çoraplarınıza tutturmaktır. Yani önce çoraplarınızı giyin, ardından jartiyerinizi giymeden klipslerini çorabınıza tutturun. Daha sonra ayağa kalkarak jartiyerinizi belinize bağlayın. Ayrıca bu yöntem sayesinde her defasında stripe’ların ayarıyla oynamak zorunda kalmazsınız.


Jartiyer giymenin püf noktaları
Dar giysiler ile jartiyer kullanmamaya özen gösterin. Çünkü sıkı bir kıyafetin içinde jartiyerin stripe’ları ve klipsleri giysinizden belli olacaktır. İlla sıkı kıyafetin altına giymek istiyorsanız da ’stay-up’ adı verilen jartiyersiz de bacakta durabilen slikonlu çorapları kullanın.

Eğer jartiyerinizle birlikte dantelli bir jartiyer çorabı kullanıyorsanız jartiyerinizin klipslerini dantelin ince olduğu bölgelere takın. Böylece daha sağlam tutacaktır.

Külotunuzu her zaman jartiyerinizin üstüne giymeye dikkat edin. Çünkü aksi takdirde külotunuzu çıkarmanız gereken durumlarda (örneğin tuvalette) jartiyerinizi de çıkarmak zorunda kalabilirsiniz.

Stay-up denilen silikonlu çorabı jartiyerinizle kullanmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken; klipsleri çoraba tuttururken, silikon şeritlerinin olmadığı ara kısma tutturmaktır. Çünkü jartiyer bu şekilde daha sağlam duracaktır.

Hangi kadın hangi jartiyer modelini tercih etmeli?
Beli geniş ve biraz kilolu kadınların geniş olan modelleri tercih etmesi daha uygun olacaktır. Özellikle balenli olmasına dikkat etmek gerek. Çünkü bu modellerde yer alan balenler belin kıvrılmasını önler; yani hafif eğildiğimiz anda belimizde ve göbeğimizde oluşan kıvrılmaları… Aynı şekilde geniş bir model olup balen içermeyenler de vardır. Ama unutmayın, onlar bel kıvrılmasını önleyemez.

Küçük jartiyer modelleri daha çok kilolu olmayan kadınların tercih edebileceği modellerdir. Kilolu kadınların bu tip modellerle rahat etmesinin daha zor olduğunu belirten İç giyim uzmanı Cüneyt Ayral, bunun sebebinin bu modellerin belde değil, kalçada giyilmesinden kaynaklandığını söylüyor.

0

Seks Heyecanını Kaybetmeyin!




İlişkinizin ister ilk günlerini, ister ilk yıllarını, ister 10’lu yıllarını yaşıyor olun, şehvet derecenizi her daim yüksek tutmak elinizde. İşte heyecan arayanlara ilginç fikirler…

İlişkinin ilk aylarında, çiftler genelde iki yerde buluşur: birinin yatak odasında veya diğerininkinde. Sık sık sevişmenin sebebi de şudur: İlişkinin ilk devrelerinde seks müthiş heyecanlı, zevkli olur ve her iki partner birbirini müthiş bir şekilde arzular.
İlk altı ay geçtikten sonra bu tempo giderek yavaşlar ve sıcaklık ibresi çok sıcaktan ılığa düşmeye başlar. “Partnerler arasındaki bağlılık derinleştikçe hormonlar sakinleşir ve vücudunuz ve beyniniz farklı tepkiler vermeye başlar” diyor seks terapisti Darcy Luadzers.

Alışkanlık oluştuktan sonra seksin temposu yavaşlar ve eski şehvet yaşanmaz. Bu olay partnerlerin aklında bazı soru işaretlerinin oluşmasına neden olur. Yaşanan ilk gecenin tadı bir türlü bulunamaz ve partnerler o kimyanın ortadan kalkma nedenlerini merak etmeye başlarlar. Aslında ortada bir sorun yoktur, belli bir zaman sonrasında seks hayatının biraz soğuması normaldir. İlişkinin ilk evresindeki heyecanı kaybetmek istemiyorsanız, biraz erotik enerji harcamayı göze almalısınız. İşte uzmanlarımızdan şehveti uzatan aşk teknikleri.

İlk altı ay

Bir erkekle birlikte olduğunuzda, işin içine cinsellik de girdiğinde, heyecanınız adrenalin salgılanmasına neden olur. Adrenalin seviyesinin seks performansını etkilediği biliniyor. Aşağı yukarı altı ayın geçmesiyle birlikte, vücudunuz adrenalinden çok oksitosin salgılamaya başlar ve duygusal doyum fizyolojik doyumun önüne geçmeye başlar. “Oksitosin aşk duygusunu etkiler ve şehvetten çok partnerinize olan duyguları algılamaya başlarsınız” diyor psikolog Linda Mona ve ekliyor: “Belki de hala çok sık seks yaparsınız ama seksi eskisi kadar ateşli yaşamazsınız. Arzular artık eskisi kadar baş döndürücü olmaz.”



Şehveti geri getirme yöntemi:
Birbirinizi seks objesi olarak değerlendirin. “Aşık olmanın, doya doya ve romantik seks yapmak anlamına deldiği sanılıyor ama hızlı, kaçamak seksin tadı ve etkisi başkadır” diyor Mona.

İlişkinin ilk evrelerindeki gibi seksi olmaya çalışın. Gündüz, mesai saatleri sırasında sevgilinize mesaj atıp, onu ne kadar arzuladığınızı ve ona neler yapmak isteğinizi anlatın. Yürüyüş bandında terlerken, bunu kondisyon kazanmak için yaptığınızı düşünün. (Kondisyonu nerede kullanacağınızı söylememize gerek yok!)

Beklendiği anlarda ona olan arzunuzu gösterin. Buzdolabından bir bira alırken üzerine yürüyün ve onu duvara yapıştırın veya duş alırken ansızın siz de duşun altına sokulun. Süpriz hareketiniz eski heyecanın yeniden yaşanmasını sağlar.
 
Copyright © The Secret Town