Burçlara Göre İç Giyim

Her kadının zevki, beğenisi birbirinden farklıdır ama erkeklerin bilmesi gereken bir şey var ki, o da hiçbir kadının şık bir iç çamaşırı takımına karşı koyamayacağı... Peki ona nasıl bir takım mı seçeceksiniz? Çok basit! Burcunu bilmeniz yeterli...



KOÇ İdeal renkleri: Alev kırmızısı, parlak kırmızılar Koç burcu insanı; ateşli, canlı, renkli, hareketli ve enerjiktir. İlgi odağı olmaya alıştığından kendisine özen gösterir. Genellikle parlak canlı renkleri tercih eder, böylece enerjisini yansıtır. Her şeyin kusursuz olmasını ister. Giyim, kuşam, makyaj malzemeleri; yani kendilerini daha da güzelleştirecek şeylere para harcamayı sever. Alışverişe çok düşkündür.
BOĞA İdeal renkleri: pembe, mavi, lila. Bir keyif burcu olan Boğa, yemeye, içmeye, gezmeye para harcar, güzel olan her şeye sahip olmak ister. Zor beğendiği için beğendiği ürüne yüklü bir para ödeyebilir. Evliliği hayal eden ve çeyiz sandığı hazırlayan Boğa kadını için iç çamaşırları alışverişi çok önemlidir. Giyiminde konfor onun için birinci sıradadır.
İKİZLER İdeal renkleri:Açık ve orta tonda maviler ve pembeler İkizler kadınının kendine has bir çekiciliği vardır. Beğenilme arzusu ilişkilerinde ön plandadır. Bilinçli bir müşteridir. Hareketli yapısı, giyim tarzını etkiler. Spor ve rahat seçimler tercih etse de çift karakterli özelliği onu giyim konusunda da değişken yapar.
YENGEÇ İdeal renkleri:Beyaz, gümüş, uçuk gri Ev kadınları en çok bu burçtan çıkar. Nazik, sakin, çekingendir, gösterişi sevmez. Duygusal ve romantiktir, sade giyinir. Açık ve pastel renkli romantik iç çamaşırları onunla uyum sağlar. Kendisinin yanı sıra sevdiklerine hediye almayı ihmal etmeyen bu burç kadını, özel günleri asla unutmaz. Hediye seçimlerinde de sade ve romantik parçaları tercih eder.
ASLAN İdeal renkleri:Lame, dore. Burçların en ateşlisi Aslan en iyi iç çamaşırı müşterisidir. Lükse ve zevkine son derece düşkündür, giyim kuşamında da cesur seçimler yapar. Taşlarla süslü dikkat çekici ürünler onların en beğendikleridir. Aslan kadını için son trend olan "iç giyimi dış giyime taşımak" çekici bir fikirdir. Ceket içine giyilecek bustiyer veya dantel bir sutyen klas hediyelerden hoşlanan onu mutlu eder.


BAŞAK İdeal renkleri:Krem, uçuk sarı Her şeyin en iyisini ister. Bu nedenle alışverişte çok zor beğenir ve tutumlu davranır. Alışverişte bile planlıdır. Çarşıya çıkıp rastgele bir şey satın almaz. Zevkli olan Başak kadını renk uyumu konusunda ise eşsizdir. Sade kıyafetlerden hoşlanan Başak için iç çamaşırı alışverişlerinde hijyen konusu önemlidir. Nefes alabilen, vücudu rahatsız etmeyen kumaşlar tercih edecektir.
TERAZİ İdeal renkleri:Pembenin tonları, yavru ağzı, pastel tonlar. Göze hitap eden her şeye düşkündür. Estetik merakı gelişmiştir. Pahalı kumaşlar ve kaliteli aksesuvarlar tercih eder. Alışverişte kararsızdır. Terazi kadını, kıyafetleriyle uyum sağlayacak iç çamaşırları giymeyi sever. Ev kıyafeti olarak saten pijamalar, gecelik takımlar ve bunlara uyum sağlayan çamaşır takımlar, onlar için ideal seçimler olacaktır.
AKREPİdeal renkleri: Acı kahve, kırmızı, bordo, siyah Bir mekana girdiğinde bakışları üzerine çeviren bir cazibeye sahiptir. Kolay kolay kimsenin almaya cesaret edemeyeceği koleksiyon parçaları onların ilk seçtikleri arasındadır. Yaşamın her alanında tutkulu olan Akrep, bu cesaretini iç giyimine de yansıtır. Lüks ve gösterişi seven Akrep için korseler, jartiyerli külotlar, seksi kombinezonlar uygun seçimlerdir.
YAY İdeal renkleri:Turkuvaz, Mor, koyu mavi Doğasındaki özgürlük arzusu, maceraya ve denenmemişi denemeye yönlendirir. Doğaya olan düşkünlükleri nedeniyle kumaşlarda çiçek desenlerini sever. Çiçek desenli, doğayı ve doğallığı anımsatan iç çamaşırları onun seçimi olacaktır. Fantezileri zengin olan Yay kadını, iyi bir iç giyim müşterisidir.
OĞLAK İdeal renkleri:Nefti, kahve. Minyon hatlara sahip olan Oğlak kadınının doğal bir zarafeti vardır. Giydiğini iyi taşır. Şık ama rahat kıyafetleri tercih eder. Alışkanlıklarına bağlıdır. Gösterişten hoşlanmaz. İç çamaşırlarında da düz renk ve sade modellerden hoşlanır. Giyiminde daima kaliteyi tercih eder.
KOVA İdeal renkleri:Karışık renkler. Hayli güzel ve çekicidir. Çok akıllı olan Kova kadınının farklı bir ışığı vardır. Kıyafet seçiminde çılgınlık yapabilir. Değişikliklere açık olduğu için özgün ve orijinal parçalardan hoşlanır. Özel tasarım ürünler, el yapımı aksesuvar ve işlemelerle süslü parçalar Kova kadını için kıyafet ve iç çamaşırı seçimlerinde tercih sebebidir.
BALIK İdeal renkleri:Deniz mavisi, bebe mavisi, orta yeşil tonları Cömertliği, hassaslığı ve şefkati ile tanınır. Düşler burcunun insanıdır; iç dünyası çok renklidir. Alacalı ve güzel şeylere zaafı vardır. Onun için önemli olan şıklık değil süstür. Renkli, ışıltılı, pırıltılı şeyler ona zevk verir. Değerli taşlara, mücevherlere düşkündür. Doğaya düşkünlüğünden dolayı çiçekli desenlerden de hoşlanır. Saten, kadife, ipek, kürk gibi kumaşlarla kendini mutlu hisseder.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © The Secret Town