Soyunmak sanattır.!

Soyunmak sanattır

Kıyafet ve aksesuarlar :Bir Striptiz en az iki müzik parçası kadar uzun sürer. Ya da dört dakika kadar süren bir parça böyle bir şov için yeterli olur. Bu kadar kısa süren bir gösteri için de çok iyi bir plan yapmak gerekir. “Show”unuzda yardımcı olacak aksesuarları listeledik:

Yüksek topuklu ayakkabı : yüksek topuklularla iyi dansetmeniz gerekmez ama yürüyebilmeniz gerekir. Ancak önemli olan striptiz sırasında yavaş yavaş dolaşmak, kışkırtmak ve fantazi yaratmaktır. Bu da en iyi yüksek topuklu ayakkabılar ve yavaş yürüyüp, cesaretlendirici hareketler yaparak gerçekleşir.

Tanga: Kesinlikle normal slip giymeyin. Çünkü tangalar daha seksi duruyor. Önemli olan tanganın üstüne giyeceğiniz sütyenin de renk olarak uygun olmasıdır. Striptiz Show için en uygun renkler kırmızı ve siyahtır. Tabii bu zevke göre de değişir.


Makyaj: konusunda cesur olun. Koyu kırmızı ruj seksi görünümünüzü biraz daha ortaya çıkartır. Ayrıca koyu gölgeler verdiğiniz gözleriniz gizemli bir havaya bürünür. Aynı şekilde tırnak cilası da dikkat çekici olabilir. En iyisi rujunuzla aynı renkte olanı seçin. Yani kırmızı! Parıldayan ve mis gibi kokan bir vücut losyonu cildinizin dayanılmazlığını daha da ortaya koyacaktır.

Sabahlık: İç çamaşırınızın üzerine sadece bir sabahlık giyin. Sabahlığınız uçucu ve parlak bir kumaştan olmalı. Saten veya ipek tercih edebilirsiniz. Bu tür kumaşı çıkarmak daha kolay olur ve ufak tefek oyunlarla bir giyip bir örtünüp olayı çekici kılabilirsiniz.

Jartiyer: Çoraplarla çamaşır arasında bir bağ olan jartiyerleri, kopçasından açarak çorapları yavaş yavaş aşağıya doğru yuvarlamak partnerinizi tahrik edebilir.


Seksi Aksesuarlar: Olmazsa olmaz arasında yer alırlar. Örneğin ipeksi kumaştan bir şal. Partnerinizi esir alıp kolayca serbest bırakmaya yarar. Aynı şekilde güzel renkli veya beyaz bir kuş tüyü de işe yarayabilir. Ya da bir yelpaze ile arada yüzünüzü gizleyebilirsiniz. Bir şapka da işe yarayabilir.

Uzun Eldivenler: Uzun eldivenler öncelikle el ve kolları güzel bir şekilde gizlemeye yarar. Gizem karşınızdakini tahrik edici en önemli unsurdur. Eldivenler gizem ve şıklığı simgelerler.

Uzun Saçlar: Eğer uzun saçlarınız varsa mutlaka toplayın. İlerleyen dakikalarda saçlarınızı yavaş yavaş çözeceksiniz. Striptiz sırasında saçlarınızla oynayın, onları yavaş yavaş ufak oyunlarla çözün. Arada partnerinize de saçlarınızı rüzgar hızıyla dokundurup, kaçın.

Sandalye veya Koltuk: Özellikle rahat bir sandalye veya koltuk olması tavsiye edilir. Ancak bu partnerinizin oturduğu ve sizi izlediği koltuk olmamalı. En iyisi sandalyeye bacaklarınızı dolayıp, tersten oturmanız. Böylece eşiniz sizi görmek için arada hareket etmek zorunda kalıp, heyecanlanacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © The Secret Town